Zmena DPH PDF 
There are no translations available.

Vážený zákazník, prevádzkovateľ parkoviská, správca parkoviska.

 

Dovoľujeme si Vám pripomenúť, že dňa 1. januára 2011 vstupuje do platnosti novela zákona o dani z pridanej hodnoty (DPH), ktorá sa mení z pôvodných 19% na 20%.

S touto novelou je nevyhnutné vykonať niekoľko zmien na Vašom parkovacom systéme. Vzhľadom k tomu, že spoločnosť Villa Pro s.r.o. inštalovala niekoľko stoviek parkovísk, nemalá časť z nich sa nachádza na území Slovenska a naše servisné kapacity sú obmedzené, dávame do pozornosti aktuálne termíny a ceny servisných úkonov (na vyžiadanie). Pre tento servis/službu je potrebné poslať objednávku na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it alebo na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Prednostne riešime zákazníkov so zmluvami na servisný paušál, ale všetky termíny sú zatiaľ dostupné aj pre zákazníkov bez zmlúv. Prosíme o pochopenie, ak sa Vám neujde presne ten jeden moment/termín, ktorý požadujete. Žiadosti a objednávky posudzujeme individuálne.

Prijmite náhradné opatrenia, (paragóny, dočasne druhá registračná pokladnica) ak nechcete prestať vyberať v prechodnom období.

Upozorňujeme!!! Pod servisným úkonom sa rozumie len vykonanie zmien v rámci DPH z 19% na 20%. Pri tomto servisnom turné nemôžeme reagovať na iné Vaše požiadavky.

 

S pozdravom

tím Villa Pro s.r.o.

Aktualizované 1.12.2010

 
Hľadáme partnerov
There are no translations available.

Hľadáme obchodných partnerov na predaj a montáž závor, turniketov a pohonov na vonkajšie posuvné a krídlové brány. Výhodné podmienky, výborný vysoko perspektívny produkt. V prípade záujmu nás kontaktujte mailom, alebo na tel čísle 053 4196 171. Tešíme sa na Vašu spoluprácu.
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 3 of 3

Search

Anketa

Čo je pre Vás najdôležitejšie pri výbere závory?
 

Login